找回密码 注册

食品论坛

楼主: mellifera

[校友互认] 陕西科技大学(原西北轻工业学院)------食品工程系

银牌会员

论坛长老

银牌会员勋章优秀服务勋章

原帖由 8mac8 于 2006-12-7 22:58 发表

中式快餐吗?

是啊  哈哈
一直在为了生计拼打!确忘了自己的根本!是这里让我获得了很多的机会!是这个论坛让我成长!是这里的大哥大姐兄弟姐妹在一直关心帮助着我!
         感谢一路上有你foodmate!
(sunmooner)

中级会员

我是食品02级研究生
(咸蛋黄酱)

中级会员

原帖由 花十一郎 于 2007-2-7 13:45 发表

是啊  刚刚辞职  失业中!!!!  哈哈

心态要好,工作不难找!!!
(咸蛋黄酱)

中级会员

原帖由 vvbjwei 于 2007-1-26 11:21 发表
什么香精?..................................

进口香精,已奇华顿为主!

高级会员

银牌会员勋章

me too!俺也是

银牌会员

论坛长老

常来看看          我很怀念学校的生活
一直在为了生计拼打!确忘了自己的根本!是这里让我获得了很多的机会!是这个论坛让我成长!是这里的大哥大姐兄弟姐妹在一直关心帮助着我!

银牌会员

论坛长老

啊哈哈哈哈哈

初级会员

力顶

食品982的报备一下

新手上路

期待西安??
那还是过几年再回来好了
这边现在连个围墙都没
自来水也没有通
现在喝的是井水,纯天然的,就是水中其他成分含量有点大
我还没毕业
请教下各位学哥学姐
食品专业的出去后工作情况怎么样??
期待中,,,,,,,,,,,,

新手上路

哈哈,我再来一次,食专90

禁止发言

Job Vacancy

We are Sino-Austrian JV food company based in Xianyang, Shaan’xi province. Our juice products are mainly export orientated to the US and European markets.

Job title: Assistant Quality Manager

Description:
-        Supervision on product quality with respect to raw material, production and laboratory;
-        Communication and coordination between the European and Chinese partners.

We want:
-        Bachelor or Master graduate in Food Science, Plant Technology, Microbiology or other related fields;
-        English fluent in oral and written;
-        Preferably with professional experiences in food industry;
-        Team player;
-        Willing to travel (driver license preferred).

We offer:
-        Challenging and dynamic work environment;
-        Possibility for personal career development;
-        Training opportunities.

In case of interests or questions, please feel free to contact:

Mrs. Wang
Mobile: (0) 132 5900 8898
Email: Jingshu.Wang@agrana.com.cn

初级会员

求助:o

我想问一下咱们专业的系办公室电话?能否告知彭丹还在吗?